Tartalomjegyzék

A Hairproject Kft. a Hairdreams licence kizárólagos magyarországi képviseletében partnereket keres.

 

Budapesti és vidéki nagyvárosok szalonjainak az érdeklődését várjuk, hogy segítségükkel kiépíthessük a Hairdreams magyarországi partnereinek hálózatát. Csatlakozzon magyarországi, egyre sikeresebb, lendületesen bővülő hálózatunkhoz!

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a Hairdreams használatát részletesen bemutató tanfolyamunkkal és további magas szintű szakmai fejlődést biztosító képzéseinkkel. Partnereinknek folyamatos továbbképzéseket tartunk, koordináljuk megrendeléseiket, biztosítjuk a gépellátást és a folyamatos szervizelést.

Szolgáltatásainkat színvonalas magazinokban, szakmai folyóiratokban reklámozzuk, rendszeresen részt veszünk különböző szépségipari rendezvényeken, kiállításokon. Ezzel is népszerűsítjük partnereink szolgáltatásait és szalonjait. Eddigi partnereinket a partnerek oldalon tekintheti meg.


Szalonunk 2006 tavasztól folyamatosan indítja a HAIRDREAMS technikát részletesen bemutató speciális tanfolyamát fodrász szakemberek részére.

A tanfolyamot elvégző szerződéses partnereink Hairdreams oklevelet kapnak, és a Hairproject Kft kizárólagos területi képviselőjévé válnak.

Az épp aktuális időpontokról telefonon adunk további bővebb tájékoztatást.

Jelentkezésüket e-mailben, telefonon és FAX-on is várjuk.

lezerkefe banner ar nelkul