Tartalomjegyzék

Ismerje meg a Quikkies ultra gyors, instant hajhosszabbítás és hajdúsítás technikát!

 

A Hairdreams® kifejlesztette a valóban gyors és könnyen alkalmazható Quikkies technológiát mindazok számára, akik azonnal szeretnék hosszabbá, dúsabbá, vagy színesebbé varázsolni hajukat.

A stylistok eddigi legnagyobb kihívása az volt, hogy olyan frizurákat láttassanak hosszabbnak és dúsabbnak ahol a haj eredenően rövid és vékony szálú. Erre a kihívásra kínál megoldást a Quikkies technológia.

Immár nincs "alkalmatlan" hajtípus a dúsításra és hosszabbításra! Kizárólag a Hairdreams partner szalonokban érhető el a professzionális stylistok által alkalmazott Quickies, mely egy 4 cm széles ultra könnyű mikroszálas gézből készült öntapadó szalag eredeti prémium minőségi Hairdreams hajjal.


Kiemelkedően vékony, de tartós. Rendkívül pontosan illeszkedik a fejre, így viselete kifejezetten kényelmes és természetesen a hajkiegészítés mesterséges mivolta egyáltalán nem látható.

Újrafelhasználható (és könnyen eltávolítható), hosszú élettartamú, egyedi két-tónusú haj a természetes színhatásért, a legjobb minőségű hajjal, a legmagasabb színvonalon.

Különböző hajtípusok állnak rendelkezésre merész, divatos színekben, valamint 39 normál hajszín, amely lehetővé teszi az azonnali hajszínváltoztatást, mindezt felhasznált vegyi anyagok nélkül, ezáltal elkerülve az eredeti haj károsodását.

lezerkefe banner ar nelkul