Tartalomjegyzék

Az attraktív, természetes hatású hajhosszabbítás döntő feltétele az alkalmazott haj megfelelő minősége és a hosszabbítás technológiája. Mindkettő tipikus ismertetőjegye a Hairdreams-nek.

A haj

 

A Hairdreams kizárólag természetes hajat alkalmaz, amelyek beszerzése szigorú etikai elvek betartásával történik világszerte. A Hairdreams hajak egészségesek, csillogó, ragyogó színük van, és természetes rugalmassággal rendelkeznek. Minőségben az alábbi fokozatok vannak:


 

"basic" - alap és "special" - speciális

 

Alap haj (BASIC): ehhez sötét, natúr hajat használnak, túlnyomórészt Indiából, Thaiföldről és Indonézia területéről. Ott gyakran áldozzák fel a copfjukat a nők köszönetképpen pl ha gyermek születik. A hajakat templomokban gyűjtik össze, és szociális intézményeknek adják el. Ezek a hajak erősek, egészségesek, hajhosszabbításra alkalmasak. A Hairdreams segítségével kíméletesen kivilágosítják, nemesítik, befestik Viselésük kb. 6-8 hónapig ajánlott.


 

Speciális haj:

 

Az egyik különlegessége a kézzel ellenőrzött speciális hajnak a csúcsminőség. Európai típusú hajat alkalmaznak, amelyek természetes színe szőkétől a feketéig bármilyen lehet.

Ezeket a hajakat nagyon kíméletesen kezelik, tökéletes rugalmassággal rendelkeznek és természetes csillogással. Olyan kitűnő minőséggel bírnak, hogy kétszer is újra felhasználhatóak, így akár 1,5 évig is lehet őket viselni.

 


Szín, forma és hosszúság:

 

A Hairdreams-hajak palettája a lehetséges frizurák óriási spektrumát kínálja. A Hairdreams-hajak 8 standard hosszúságban kaphatók 25-55 cm-ig. Ha ez nem lenne elég, kívánságra akár 75 cm-es hossz is elérhető. Vegyük figyelembe, hogy a hajhosszúság a tarkótól mérve értendő, így a vállig érőtől a fenékig érőig gondolkozhatunk a hosszúságokban.

 


 Színek:

 

A színtónusok választéka a hamuszínektől a csillogó divatszínekig kb 80 árnyalatból áll. Emellett kívánságra egyéni hajszín is készíthető. Választhatóak eleve melírozott tincsek illetve hosszában kétszínű tincsek is.

Hajforma:

 

Hajstruktúrát illetően szintén sincs hiány választékban. Van egyenes szálú, kíméletesen dauerolt, illetve természetes hullámos haj.

lezerkefe banner ar nelkul