Tartalomjegyzék

Kozmetikai hajbeültetés pár órás beavatkozással.
Forradalmi újdonság a hajdúsítás piacán, mely diszkrét hajdúsításra de akár a paróka kiváltására is alkalmas!

Gyakorta keresnek fel női vendégeim, akik foltos kopaszodással, hajhullással vagy ritkuló hajjal küzdenek. Állhat a háttérben kemoterápiás hajhullás, kóros hajhullás, kopaszodás, foltos hajhullás, szülés utáni hajhullás vagy akár genetikai kopaszodás is. Sokan próbálkoznak parókával, klinikai hajbeültetéssel, mi ellenben egy orvosi beavatkozást nem igénylő, a parókánál sokkalta észrevehetetlenebb hajdúsító megoldást kínálunk!
Telefon:06-70-949-4949    E-mail:kiss.brigoletto@gmail.com


Megújulás néhány óra alatt! A hajdúsítás, hajpótlás pedig minimális gondozást igényel a későbbiekben.

Az osztrák Hairdreams anyacéggel együttműködve, Magyarországon elsőként foglalkozunk szalonunkban hajdúsítással! A hajak 100%-ban európai származásúak, amikre két év garanciát vállalunk.
A gyors, megbízható és tartós eredményért mindössze egy rövid időre kell ellátogatnia hozzánk és pár óra múlva már búcsút mondhat régi önmagának! Megújulás egy délelőtt alatt! A hajdúsítás minimális gondozást igényel, amit a haj növekedése tesz indokolttá. Fájdalom, injekciók vagy paróka nélkül érezheti magát újra vonzó és szép nőnek!


Tekintse meg „előtte-utána” képeinket és érdeklődjön a következő oldalon található telefonszámunkon!

A Hairdreams Hajdúsítás által Ön újra a régi lehet! Önbizalmat sugárzó, magabiztosságot adó hajkoronáját büszkén viselheti mások megelégedett dicséretével együtt!
Tájékozódjon a részletekről, tekintse meg „előtte-utána” képeinket a honlapunkon és ne habozzon: kérjen visszahívást tőlünk most! 24 órán belül felhívjuk és minden kérésére választ adunk! Vagy érdeklődjön a következő oldalon található telefonszámunkon akár azonnal…


Nevét nem szükséges megadnia!
Üdvözlettel,
Kiss Brigitta
Szalonvezető
t:06-70-949-4949
m:kiss.brigoletto@gmail.com

lezerkefe banner ar nelkul