A hosszú, ápolt haj már a kezdetektől fogva a női szépség egyik legfontosabb kifejezőeszköze volt. Ez a mai napig nem változott.

A természetes hosszú haj álma gyakran csak igen nagy fáradozás árán valósítható meg. Mivel környezeti tényezők, stressz, kémiai behatások és sok egyéb terheli a hajat, és rontja az állapotát, minőségét. Következmény: a hajat gyakran kell vágni.

Csak nagyon sok ápolással, törődéssel és türelemmel lehet – kb. 1 cm-t nő havonta – a hosszú egészséges haj álmát megvalósítani. Emellett fontos szerepet játszanak a természetes hajlam és a táplálkozási szokások.

Ennél sokkal gyorsabb és kényelmesebb megoldást biztosít a Hairdreams hajhosszabbítás. Nem lehet megkülönböztetni a saját természetes hajtól, és lehetővé teszi, hogy néhány órán belül a haj hosszúságát és vastagságát olyan módon megváltoztassuk, hogy abból szinte bármilyen frizura elkészíthető utána.

Az illesztések gyakorlatilag láthatatlanok, a hajviselet kényelmes és problémamentes a mindennapokban – mindegy, hogy uszodába, szaunába megy, vagy mást sportol. A haj rögzítése kíméletes, nem károsítja a saját hajat. Egyetlen feltétele: minimum 8-10 cm legyen az eredeti haj hossza illetve a fejbőr és a haj egészséges legyen, ne hulljon (maximum napi 50-80 szál).

lezerkefe banner ar nelkul